Sluppen ligger ved inngangen til Kunnskapsaksen i Trondheim.
Med kontorbygg i verdensklasse er Sluppen i dag arbeidssted for 5000 mennesker. De kommende årene vil Sluppen vokse sammen med resten av Trondheim sentrum og bli en ny, urban bydel.
Stillingen er besatt

Elektronikk testingeniør

MyWo AS søker etter en elektronikk testingeniør for utvikling av programvare for produksjonstest av mixed-signal mikroelektroniske komponenter.

Vi søker etter personer med allsidig elektronikkutviklingskompetanse og interesser. Som en liten og ung bedrift har vi relativt sett mindre grad av spesialisering, og våre ingeniører arbeider med et bredt spekter av oppgaver.

Vi søker medarbeidere som viser særdeles gode team- og samarbeidsegenskaper og som dyrker teamets og bedriftens resultater, selv om mye av arbeidet i det daglige også fordrer selvstendighet.

MyWo har ambisjoner og visjoner om å bli en internasjonal leder innenfor sitt segment. Vi tilbyr svært interessante oppgaver innenfor et lite og dynamisk miljø. Bedriften og teamet legger stor vekt på åpenhet og kommunikasjon innenfor teamet, et godt arbeidsmiljø, og rom for videre utvikling. MyWo tilbyr konkurransedyktige betingelser og incentivordninger hvor ansatte blir deleiere i selskapet.

Om arbeidsgiveren

MyWo AS ble etablert i august 2016, og har i dag 5 ansatte. Selskapet holder til i moderne lokaler på Sluppen i Trondheim.

MyWo utvikler produkter til et stort internasjonalt marked, og har allerede etablert avtaler med større internasjonale kunder.

MyWo ble etablert av Gaute Myklebust og Vegard Wollan, som har 25-års internasjonal erfaring innen elektronikkbransjen (blant annet fra Atmel/Microchip).

MyWo AS har mottatt støtte fra Innovasjon Norge, Regionalt Forskningsfond og Adolf Øiens Etablererstipend.

Krav til søkere

  • Erfaring med testprogramutvikling på Teradyne, Xcerra eller Advance Test
  • M.Sc./B.Sc. innen elektronikk / datateknikk
  • Minimum 5 års erfaring fra tidligere arbeid innenfor integrert halvlederteknologi.
  • Gode engelskkunnskaper

Spørsmål om stillingen?

Hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med oss, ta kontakt med
Kontaktperson
Gaute Myklebust
Stillingstittel
CTO
Telefon
92 62 78 04
E-post
Ta kontakt

Søk på stillingen

Kandidater som er interesserte i stillingen oppfordres til snarest å sende søknad med CV og andre relevante papirer til gaute.myklebust@mywo.no.
Søknadsfrist
15. mars 2019