Sluppen ligger ved inngangen til Kunnskapsaksen i Trondheim.
Med kontorbygg i verdensklasse er Sluppen i dag arbeidssted for 5000 mennesker. De kommende årene vil Sluppen vokse sammen med resten av Trondheim sentrum og bli en ny, urban bydel.
Stillingen er besatt

Utleiesjef

Bilde av Ole Petter Bjørseth med kolleger sittende rundt et bord
Søknader behandles

Vil du bidra til fornøyde leietakere?

Vi er på utkikk etter en engasjert og serviceorientert utleiesjef med god kommersiell forståelse og stort fokus på fornøyde kunder. De fleste av kundene våre har sitt tilhold på Sluppen hvor vi nå utvikler en by med gode tjenestetilbud for våre leietakere. Personalrestauranten i kontorbygget Stålgården ble nylig kåret til Norges beste kantine.

På Sluppen finner du også bygg i verdensklasse, blant annet vårt siste kontorbygg som har den høyeste miljøsertifiseringen det er mulig å oppnå. Det vil være bygg som du vil være stolt over å ha leietakere i. I dag har vi over 125 leietakere og den siste kundeundersøkelsen viser at de er meget godt fornøyde med sitt leieforhold hos oss.

Bilde av Ole Petter Bjørseth

Arbeidsoppgaver

Som utleiesjef får du en viktig og sentral vertskapsrolle overfor våre leietakere. Du etablerer og videreutvikler et nært og godt forhold til eksisterende leietakerne og følger opp nye leietakere. Sentrale oppgaver vil være alt fra å utarbeide tilbud og presentasjoner, markedsføre ledige lokaler, samt fremforhandle og reforhandle leiekontrakter.

Du bidrar til et godt samarbeid med selskapets driftsavdeling og administrasjon. Ansvar for å utarbeide og følge opp handlingsplaner og budsjett inngår også i ditt ansvarsområde.

Vi er etter deg

Som har jobbet med service hvor kunden er i fokus. Som person er du engasjert og initiativrik med en arbeidsstil preget av god systematikk, løsningsfokus og et høyt aktivitetsnivå. Du liker å jobbe med mange baller i luften samtidig og tar i et ekstra tak når det trengs.

Tillitsvekkende, seriøs og pålitelig er de spor du skal etterlate deg etter møte med våre kunder. Videre kjennetegnes du av å ha solid gjennomføringsevne, holder det du lover, og leverer kvalitet i det du gjør. Det handler om å bry seg.

Personlige egenskaper og erfaring

Du trives sammen med andre mennesker, og er god på å kommunisere og skape gode relasjoner både internt og eksternt. Du trenger ikke komme fra bransjen, men har gjerne erfaring fra service- og vertskapsrollen. Vi ønsker at du har høyere utdanning. Du identifiserer deg med vår visjon: Levende samfunn. For og av mennesker, og våre verdier: bry deg, tenk nytt, sett spor.

R. Kjeldsberg AS

R. Kjeldsberg AS er et familieeid selskap etablert i 1856, med hovedkontor i Trondheim. Det er i dag  16 ansatte i selskapet. Vår ambisjon er vi skal oppleves som en av de beste by- og stedsutviklerne i Norge, og at våre verdier er godt synlig i ditt møte med menneskene i selskapet og i det etterlatte inntrykket av områder vi har vært inne med vår kompetanse.

Våre verdier; bry deg - tenk nytt - sett spor

Vi tilbyr

Et sterkt eiendomsmiljø med trivelige kollegaer i et solid og etablert selskap med tydelige ambisjoner. Vi verdsetter kollegaer som tar initiativ og viser ansvar. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Spørsmål om stillingen

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt.
Kontaktperson
Ole Petter Bjørseth
Stillingstittel
Administrerende direktør
Telefon
992 36 405
E-post
Ta kontakt
Kontaktperson
Kirsti K. Sjøhaug
Stillingstittel
Partner Headvisor AS
Telefon
977 31 680
E-post
Ta kontakt

Søk på stillingen

Du søker via www.headvisor.no
Søknadsfrist
26. april 2023
Ansettelse
100%
Hjemmeside
Besøk her