Sluppen ligger ved inngangen til Kunnskapsaksen i Trondheim.
Med kontorbygg i verdensklasse er Sluppen i dag arbeidssted for 5000 mennesker. De kommende årene vil Sluppen vokse sammen med resten av Trondheim sentrum og bli en ny, urban bydel.

Daglig leder

Faktry

Er du vår nye leder til å drive hardware fellesskapet FAKTRY?

 

Sluppen & Partners AS søker en daglig leder som skal bidra til å styrke Sluppen som den mest attraktive bydelen i Trondheim sentrum for teknologibedrifter – store og små

Sluppen and Partners AS er et datterselskap til R. Kjeldsberg AS, og driver hardware fellesskapet FAKTRY. R. Kjeldsberg konsernet er en av Midt-Norge sine største by- og stedsutviklere, og har også en virksomhet innen eiendomsforvaltning. Konsernet består blant annet av selskapene Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS og Lager11 AS. R. Kjeldsberg er et familieeid selskap som ble etablert i 1856 – med hovedkontor i Trondheim. 

R. Kjeldsberg sin visjon er: Levende samfunn – for og av mennesker. FAKTRY er et samfunn av oppstartsselskaper – gjerne med utspring fra NTNU, hvor studenter gründere og likesinnede kan prototype, utvikle og dele kunnskapen sin. R. Kjeldsberg ønsker å legge til rette for at oppstart selskapene (for mennesker) skal lykkes med sine mål. For å få til det, må vi samarbeide med andre (av mennesker).

Faktry

Sentrale arbeidsoppgaver vil være

  • Videreutvikle FAKTRY slik at medlemmer opplever en positiv merverdi med å være med i FAKTRY.

  • Formalisere og utvikle et godt samarbeid med fag- og studentmiljøer ved NTNU og Sintef.

  • Utvikle FAKTRY til en attraktiv samarbeidspartner for nasjonale og internasjonale selskaper og formalisere samarbeidsavtaler.

  • Koble medlemmer med nasjonale og internasjonale selskaper, samt inkubator og investormiljøer.

  • Representere FAKTRY i relevante sammenhenger opp mot andre sentrale aktører i gründer- og oppstartmiljøer i Norge

 

Personlige egenskaper og erfaring

Vi ønsker en daglig leder som har gode samarbeids- og gjennomføringsevner. Du må ha gode relasjonelle ferdigheter og en strukturert og planmessig arbeidsstil. Evnen til å tenke og agere strategisk og se gode løsninger er en god egenskap å ha med seg og du må trives med et høyt aktivitetsnivå i perioder. Har du i tillegg god forståelse av teknologisektoren og forstår hvordan inkubatorer, delte arbeidsplasser og akseleratorer fungerer, samt har gode relasjoner til NTNU, er du den vi søker etter.

Du må ha minimum 3 års relevant høyere utdanning og 3 års jobberfaring, og kunne vise til gode resultater, samt både skriftlig og muntlig gode fremstillingsevner.

Vi tilbyr

Et sterkt faglig miljø med trivelige medarbeidere og konkurransedyktige betingelser. Vi verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Stillingen rapporterer til selskapets styreleder.

Lokalisering

Selskapet holder til i Leirfossveien 5d på Sluppen i Trondheim.

Søk på stillingen

Søknad med CV sendes på mail til firmapost@kjeldsberg.no snarest. Alle søknader behandles fortløpende.

Ansettelse
100% fast
Hjemmeside
Besøk her

Spørsmål om stillingen?

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med

Kontaktperson
Ole Petter Bjørseth
Stillingstittel
Styreleder
Telefon
992 36 405
E-post
Ta kontakt